Poziv na događaj povezivanja- Brižne zajednice

07.Jun.2024.
slika

Program za Dunavski region (Interreg Danube Region) organizuje prvi digitalni događaj Transnacionalnog povezivanja u sklopu projekta “Brižne zajednice” koji će se održati online 9. Jula 2024.godine u periodu od 10:00 do 16:30 sati.

Ako ste strastveni po pitanju kućne njege i usluga u zajednici i želite saznati kako se to razvija širom evropskih zemalja ovo je vaša prilika da budete dio revolucionarne inicijative.

Cilj ovog događaja je izgradnja budućnosti u kojoj su kućna njega i usluge u zajednici više integrisane, dostupne i odgovorne u skladu sa prekograničnim zajednicama.

Ovo je prilika da podijelite svoje jedinstvene ideje i rješenja sa širom publikom, umrežite sa dionicima iz različitih sektora i steknete iskustva od vodećih stručnjaka u sektoru njege.

Također, ovo je prilika da postanete dio visoko motivisane i inovativne zajednice, takmičite se za mjesto u Transnacionalnom programu inovacija s pokrivenim troškovima putovanja i smještaja, dobijete stručno vodstvo u razvoju rješenja za kućnu njegu u transnacionalnom timu i steknete dublje razumijevanje sistema kućne njege i usluga zasnovanih na zajednici u drugim zemljama.

Događaj je idealan za istraživače, inovatore, pružatelje socijalnih usluga i volontere, javne aktere, NVO-e i sve zainteresovane za budućnost kućne njege i usluga u zajednici.

Za više informacija, molimo posjetite: https://rolify.com/lideri-buducnosti/are-you-ready-to-drive-innovations-in-homecare-and-community-based-services-in-europe/  

Link za prijavu na događaj:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNwmCiTTDDcgNxaj8R2sm7Pb71uRP9imXqirnvfCHPMktdhg/viewform?pli=1

Rok za prijavu: 21.06.2024.godine.