WEBINAR NA TEMU FORUMA ZA SOCIJALNI DIJALOG

Savez općina i gradova Federacije BiH obavještava sve zainteresovane o održavanju webinara na temu foruma za socijalni dijalog.

Domaćin webinara je Zajednica jedinica lokalne samouprave Republike Sjeverne Makedonije (ZELS), koja će podijeliti znanja o sljedećem:

·         Forumu za socijalni dijalog kao konceptu participativnog pristupa u procesu donošenja odluka

·         Ulozi lokalnih vlasti i ključnim karakteristikama foruma za socijalni dijalog kao alata za pružanje socijalnih usluga ranjivim grupama

·         Primjerima foruma za socijalni dijalog iz regiona

Webinar će se održati 18. februara 2021. godine, u 11h na ZOOM platformi. Registracija se može izvršiti putem sljedećeg linka:

https://zoom.us/webinar/register/WN_JJn9Z_BbR96pdHCsdKKTmg

Webinari će biti održani na engleskom jeziku, uz omogućen simultani prevod na srpski, albanski i makedonski jezik. Webinari su aktivnosti NALAS projekta ,,Jačanje lokalnih kapaciteta za implementaciju Agende 2030 i principa Nikoga ne zapostaviti", koji sprovode asocijacije lokalnih vlasti Zapadnog Balkana u saradnji sa regionalnim projektom ,,Socijalna prava za ugrožene grupe". Regionalni projekat provodi Njemačko društvo za međunarodnu saradnju (GIZ) u ime Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ).

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate koordinatora projekta Lunu Seković, putem maila luna@sogfbih.ba ili telefona 033 216 502.

Ponedeljak, Februar 8, 2021. godine
 

Copyright © 2011 NEX Studio. All rights reserved.