Adresa: Musala 5/1
Sarajevo, BiH
Tel/Fax: +387/33/ 216 502
E-mail: savez@sogfbih.ba

 
 
 
 

 
 
E-Bilten
Bilten broj 260Video
Beacon Shema

Moje dvorište

TV1 "Ja biram goste" sa Vesnom Travljanin

Općine / Gradovi

Panel diskusija "Kako izvještavati iz lokalnih zajednica"

OSTALO

Savez

ReLOaD

Prezentacija


AKTUELNOOpćinski saradnici za odnose sa javnostima, informisanje i PRKoordinatori za rad sa SavezomEnergetska efikasnostReLOaD
Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu
NALAS


G Translate
English Bulgarian Czech Danish Dutch French German Italian Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish
 

OPĆINA VOJNIĆ IZ HRVATSKE TRAZI PARTNERA ZA SARADNJU NA PROGRAMU INTERREG IPA CBC (Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora)
Oblast saradnje/ Zaštita okoliša - Sprečavanju šteta od divljih svinja na način da se definira vrsta kukuruza koju svinje manje uništavaju

Nadležni iz općine Vojnić izrazili su želju za uspostavom partnerskog odnosa sa nekom od općina Federacije Bosne i Hercegovine na projektu iz prioriteta 2. Zaštite okoliša i prirode. Projekat bi se bazirao na sprečavanju šteta od divljih svinja na način da se definira vrsta kukuruza koju svinje manje uništavaju. Cilj projekta bi bilo smanjenje šteta od divljih svinja na ratarskim kulturama. 

Za dodatna pitanja slobodno se obratite načelniku Općine Vojnić putem elektronske pošte nacelnikvojnic@outlook.com 

Općine sa područja Federacije Bosne i Hercegovine, koje se nalazi na prihvatljivom području iz poziva su: Teočak, Tuzla, Lukavac, Čelić, Srebrenik, Gračanica, Doboj Istok, Gradačac, Orašje, Domaljevac-Šamac, Odžak, Srebrenica, Kladanj, Kalesija, Banovići, Živinice, Sapna, Sanski Most, Ključ, Glamoč, Bosansko Grahovo, Drvar, Bosanski Petrovac, Bosanska Krupa, Bužim, Velika Kladuša, Cazin, Bihać, Doboj, Derventa, Prozor/Rama, Konjic, Nevesinje, Ravno, Mostar, Jablanica, Kupres, Tomislavgrad, Posušje, Široki Brijeg, Čitluk, Stolac, Neum, Čapljina, Ljubuški, Grude, Livno, Doboj Jug, Kakanj, Maglaj, Tešanj, Usora, Zavidovići, Zenica, Žepče, Bugojno, Busovača, Donji Vakuf, Gornji Vakuf-Uskoplje, Novi Travnik, Travnik, Vitez i Teslić.

Petak, Decembar 7, 2018. godine
 

Petak
24. Maj 2019.

Maj, 2019
POUTSRČEPESUNE
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
POČETNA | O NAMA | ORGANI SAVEZA | INTERNI AKTI | ČLANICE | PROJEKTI | MULTIMEDIJA | KONTAKT | E-LEARNING